Skip to main content

Parttime verkoopmedewerker Horeca

Amsterdam, Netherlands - Explorează locaţia Food & Restaurant Normă redusă
Aplică pentru un job

Descriere jobIKEA Amsterdam is op zoek naar een parttime medewerker IKEA Food voor 21- 32 uur per week.

Als Horeca medewerker bij IKEA verwelkom je samen met je collega’s duizenden gasten in het restaurant, de bistro (hotdogs en softijs!) en de Swedish Food Market. Want een uitje naar IKEA is pas compleet met een hapje en een drankje. Jij maakt dit voor iedereen speciaal.

Een werkplek waar je je thuis voelt

Het is écht waar: op de afdeling IKEA Food is geen dag hetzelfde. Je komt terecht in een van de drie teams binnen Food:

-Restaurant service team: Hier ontvang je met jouw service gerichte instelling al onze gasten, zorg je voor een mooi en schoon restaurant en reken je de gekochten producten snel en vriendelijk af.
-Keukenteam: Hier zorg je er voor dat al onze gasten een lekkere maaltijd krijgen, je serveert deze met een mooie glimlach. Verder heb je voedselveiligheid hoog in het vaandel en zorg je dat we geen voedsel verspillen. Ook het onvangen van onze goederen hoort hierbij.
-Bistro/ Swedish Food Market team: Hier zorg je ervoor dat de klant voordat hij in de auto stapt nog lekker kan genieten van een hotdog of een ijsje. Maar ook zorg je met voldoende productkennis dat de klanten de Zweedse delicatessen kunnen aanschaffen om thuis te nuttigen.

Dit is IKEA
Kan je het je voorstellen? IKEA is ooit begonnen als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. En ondertussen zijn we te vinden in 63 landen met een uniek assortiment. Met trots! Het liefst zijn alle 400 collega’s van IKEA Amersfoort de hele dag bezig met het overtreffen van alle klantverwachtingen. Sterker nog, we gaan nog veel verder dan dat. Het is ons doel dat ons bedrijf een positieve (duurzame) verandering realiseert in de samenleving. Daarom zeggen we ook: “We hebben een passie voor het dagelijks leven thuis. We willen een beter dagelijks leven mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.”

Werken in een team waar iedereen 100% voor elkaar klaarstaat. Dat zie je helemaal zitten. Waar het druk is springen we voor elkaar in, zelfs soms bij de klantenservice of in het magazijn. Bij IKEA zijn we 1 team. Als het erg druk is, helpen ook de managers ook mee. Samen maken we er een feestje van! We willen de klant blij maken. Dat doen we met een divers team van alle leeftijden, soorten en maten. Je krijgt er een tweede familie bij die ieder talent (groot of klein) waardeert.

Dit ben jij
Iemand die de slingers iedere dag ophangt en successen viert. Die ondanks dat het druk is, positief en vriendelijk blijft en tempo maakt. We snappen dat je leven niet alleen IKEA is en je mag daarom 1 dag én 2 dagdelen van de week blokken waarop je niet werkt. Je ontvangt vier weken van tevoren je rooster, zodat je op tijd weet wanneer je moet werken. Zin om te starten? Check of je dit hebt:

- mbo 4 werk- en -denkniveau.
- Ervaring in horeca, retail, facility en of hospitality. Uiteraard kan je bij ons verder leren en samen met ons te groeien, want als jij groeit groeien wij ook.
- kennis van HACCP is een pre.
- Zowel overdag als 's avonds, zowel door de week als in het weekend beschikbaar.
- Beheersing van de Nederlandse taal is een must.

Goed voor onze aarde én voor jou
Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Want in je baan als horecamedewerker krijg je:

- Een bruto uur salaris van € 12,87.- Dit geldt voor medewerkers van 18 jaar en ouder. Als je jonger bent, val je in de jeugdschalen.
- Een 13e maand salaris en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om de uitbetaling maandelijks te ontvangen. Als je beide maandelijks laat uitbetalen word je bruto uurloon € 15,01.-
- Een gezamenlijke bonusregeling die op jaarbasis maximaal 150% van je bruto maandsalaris kan bedragen.
- Pensioenregeling.
- Een toeslag bovenop je salaris op sommige momenten.
- 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
- Volledig vergoede reiskosten voor woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en (onder bepaalde voorwaarden) een leasefiets want wij stimuleren groen reizen. Als je op een andere manier naar IKEA reist ontvang je een reiskostentegemoetkoming van € 0,19 per kilometer met een maximum van € 200 per maand.
- Fitnessvoordeel - sporten bij een sportschool naar keuze .
- Per 1 juli 2023 ontvang je een salarisverhoging van <4, 4,5 of 5> % .
- Een leuke, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid.
- Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt.

MET KLEINE STAPPEN EEN GROOT VERSCHIL

Maak deel uit van een inspirerende, plezierige en snel ontwikkelende omgeving. Solliciteer meteen naar medewerker IKEA Food. Daarna:

-bellen we je binnen 5 werkdagen voor een korte kennismaking.
-heb je een kennismakingsgesprek met Teammanager Food IKEA Amsterdam.
-hoor je op korte temijn of je bent aangenomen!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en motivatiebrief en solliciteer vandaag nog!

Heb je nog vragen? Over de vacature of de sollicitatieprocedure? Laat het Marielle Nieuwenhuizen, Recruiter, weten via marielle.nieuwenhuizen@ingka.ikea.com. Wij kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen in onze IKEA work family.